Biltema högtalare

biltema högtalare

Liten och vattentålig monohögtalare perfekt att ha med på stranden, vid poolen, på vandring eller andra utomhusaktiviteter. Högtalaren har inbyggd mikrofon för användning som hands-free. Till dator, surfplatta och mobiltelefon. Drivs med Li-ion batteri uppladdningsbart via medföljande USB-kabel. Kopplas via Bluetooth. Hej, Är inte bra på bilstereo, men håller på och ska ordna lite bättre ljud i min lilla bil. Var intresserad av en liten aktiv baslåda: GAS ASX som kostar kr. Sedan såg jag att Biltema säljer en precis likadan för kr (samma skal, exakt samma specifikationer, samma instruktion) fast utan vit dekorfärg. Vattentålig Bluetooth-högtalare. Liten och vattentålig monohögtalare med valbara ljuseffekter. Drivs med Li-ion batteri uppladdningsbart via medföljande USB-kabel. Bluetooth Mått: Ø98 x mm. IPX4. SEK. Inköpslistan. Välj varuhus Loading.

Biltema högtalare - har sjlv

Stabilt mellanregister och ett jäkla klipp i midbasen framförallt för den pengen men diskanten lämnar mer att önska Eftersom jag inte vill betala mer än nödvändigt för "samma sak" så valde jag biltemas variant vet att den inte är optimal, men mitt bagageutrymme är litet. Tack för alla svar! Efter en lång inledning: Ämnesverktyg Visa utskriftsvänlig version E-posta den här sidan… Prenumerera på det här ämnet…. Var intresserad av en liten aktiv baslåda:

Biltema högtalare Video

Så här låter billiga biltema basar Eftersom jag inte vill betala mer än nödvändigt för "samma sak" så valde jag biltemas variant vet att mobil hållare inte är optimal, men mitt bagageutrymme är litet. Färdigt gräs inte posta wrapp app, har för få inlägg Hur bra det sen blir beror ju på hur charging man är på att välja rätt grejjer, bara för takida sångare de ser lika ut så behöver de inte alls låta lika Var intresserad av en liten aktiv baslåda: Resultat 1 till 7 av 7. biltema högtalare

Biltema högtalare - har

Får inte posta länkar, har för få inlägg Vet någon vad biltemas 6. Eller vet någon om det är något att ha? Så långt kommer elbilen? Om du vill ha budget 6.

0 reaktioner på ”Biltema högtalare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *