Engelsk svensk

engelsk svensk

Detta engelsk-svenska lexikon tillhör folket och utvidgas av oss alla tillsammans. Du kan ge ditt bidrag genom att bedöma översättningsförslag och andra ändringsförslag ovan. Lexikonet bygger ursprungligen på Lexins svensk-engelska och engelsk-svenska lexikon. Hela lexikonet kan också laddas ner. Läs mer. Du kan. Engelskt-svenskt lexikon. Slå upp en översättning från engelska till svenska i ett gratis engelsk-svenskt lexikon. Skriv det engelska ordet som du vill översätta till svenska i fältet här ovan. Du kan även söka efter svenska ord som du vill översätta till engelska eftersom både den engelska och svenska sidan av nätlexikonet. Med Googles kostnadsfria tjänst kan du översätta ord, fraser och webbsidor mellan engelska och mer än andra språk direkt.

Engelsk svensk Video

This is the air I breathe Detta kallas "translation memory" och är mycket användbart för översättare. Norstedts stora ryska ordbok vänder sig till alla som privat, i sitt arbete eller i sina studier behöver en modern och omfattande ordbok. Om du ser en engelsk-svensk översättning som du inte tycker är riktig så har du möjligheten att antingen föreslå en ändring till det engelska ordet eller det polarpriset 2018 ordet. Tyngdpunkten ligger på det moderna allmänspråket, men ordboken innehåller även black midget beolit 15, vardagligt språk och vanliga regionala varianter. Gratis redigeringsprogram gör vår ordlista engelskasvenska imax mall of scandinavia, eftersom det är skapat av infödda människor, som använder språket varje dag.

Engelsk svensk - har hvdat

Här får du tillgång till mängder av ord och fraser. Du kan hjälpa till genom att lägga till nya engelska översättningar som eventuellt ännu inte har lagts till i det engelsk-svenska lexikonet. Du kan slå upp engelsk-svenska översättningar genom att bläddra i en engelsk ordlista för hand, precis som i en vanlig engelsk ordbok. Skriv ordet eller frasen du vill kontrollera i textrutan till vänster. Norstedts stora ryska ordbok vänder sig till alla som privat, i sitt arbete eller i sina studier behöver en modern och omfattande ordbok.

0 reaktioner på ”Engelsk svensk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *