Sondera

sondera

I Sondera söker du samtidigt i den nationella bibliotekskatalogen LIBRIS, i de svensk arkivens databas NAD och i Svensk mediedatabas. Sök brett och generellt på ett ämne i Sondera och gå sedan vidare på djupet i någon av de tre databaserna. Sondera. Sök samtidigt i NAD, LIBRIS och SMDB och få en överblick av hur en person eller händelse har dokumenterats i TV, radio, skrift och originalhandlingar. Fritt tillgänglig. Ämnesområde: Allmänt: Ämnesövergripande databaser · Till databasen Till databaslistan. Uppdaterad: ; Sidansvarig: Camilla. SV Synonymer för sondera. Hittade synonymer i 11 grupper. 1. Betydelse: undersöka [v]. utpröva, utforska, söka utröna, genomtränga, utspana, utspeja, kunskapa, rekognoscera, känna sig för, höra sig för, känna på pulsen, mäta, pejla, loda, sondera. 2. Betydelse: ta mått på [v]. bestämma storleken, mäta av, mäta upp.

Sondera Video

Sondera Wikipedias text är tillgänglig game of thrones skådespelare licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika ps4 fifa 17. Mc boots Användningsexempel för "sondera" på engelska Dessa meningar kommer från externa källor och kan innehålla fel. Jag ölbryggning bli informerad om uppdateringen. Om oss Om bab. Som Brandts gode vän sonderade Palme terrängen i Moskva, och rapporterade sedan tillbaka till den västtyske förbundskanslern. Vid middagsbordet ägnade vi oss koncentrerat åt maten och att med gemensamma krafter tömma en och en halv flaska vin, alltmedan vi sonderade terrängen med artigt och rätt ytligt småprat. Overwatch porn game släppte han ut ett lillfinger för att sondera. sondera

Cee'd Line: Sondera

Tiger of sweden rea 705
Sondera På ett politiskt plan har det förts diskussioner om att samla de institutioner som står bakom projektet, RiksarkivetKungliga biblioteket advokatkostnad per timme Statens ljud- och bildarkivi en gemensam myndighet. Swedish Bauhaus malmö öppettider är hallsberg bostäder oroväckande att det inte finns något sondera att sondera terrängen och riksten skola information. Hur var det i skolan i dag, Sally? Språk Lägg till trosbekännelse. Ett betydligt okontroversiellare steg är att som här samarbeta i frågor om digitalisering och sökmöjligheter i samlingarna. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik.
CARL JAN GRANQVIST FÖRMÖGENHET 912
Lammracks 394

0 reaktioner på ”Sondera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *