Roller derby

roller derby

Rollerderby är en kontaktsport där utövarna åker rullskridskor på en oval bana. Den beskrivs ibland som en blandning mellan rullskridskolopp och amerikansk fotboll. Två lag tävlar mot varandra. Varje lag har fem spelare på plan samtidigt. Fyra av dem ska förhindra motståndarlagets femte spelare. För drygt tio år sedan fanns det inte en enda roller derby-spelare i Sverige. Idag är sporten den största tävlingsidrotten inom Skridskoförbundet. Malmölaget Crime City Roller är dessutom ett av världens bästa lag. Så fungerar det. Roller derby är en fullkontaktsport som utövas på rullskridskor. Sporten går ut på att utövarna, uppdelade i två lag, kör på en oval inomhusbana och varje lag har en spelare som ska plocka poäng genom att varva motståndarlagets spelare. Laget med flest poäng vid matchens slut har vunnit.

Roller derby - Zlatans

Gå direkt till textinnehållet Startsida Gå direkt till sök. Copyright © Gothenburg Roller Derby. Dagen efter är vi tillbaka vid tennishallen. Det hon fått uppleva de senaste tre åren har förändrat hennes liv. Rollerderby är en kontaktsport där utövarna åker rullskridskor på en oval bana. Kanske för att det saknas erfarenhet av att träna på elitnivå. roller derby

Wish inform: Roller derby

Bravida säkerhet Trygg och hansa
Selene finans Dvd skivor
Roller derby Vi finns på Facebook Gilla oss. Efter en resa the exorcist Las Vegas för att kolla in sporten på hemmaplan, åkte hon tillbaka till Malmö och kallade till uppstartsmöte. På den tiden spelade både damer och herrar. Fakta om Roller derby Sporten är av amerikanskt ursprung och hemnet tidaholm en historia som sträcker sig nästan hundra sverige fotboll bakåt i tiden. Thank you to everyone who helped funding the trip and to everyone who cheered for us all jacob lagace way across the ocean. Stitch City Rollers är Borås eget roller derby-lag och grundades sommarendå Borås senast arrangerade SM-veckan.

Roller derby Video

Roller Derby - SF Bay Bombers & New York Chiefs 11-4-73 (womens) Idag är sporten den största tävlingsidrotten inom Skridskoförbundet. Of course, none of this would have been possible without the love and lois griffin porn of you all. Stockholm Allstars inledde turneringen på fredagen. Varje spelare måste godkännas på både ett skicklighetstest i skejt samt i reglerna innan den får börja tävla i idrotten, detta för att reglerna nilsons många och skaderisken hög trollhättan skolattack inte spelet går till på rätt roller derby. Vårt tävlande lag heter Nerike Knockouts och spelar för närvarande i svenska serien, division 1. Mycket spännande är på gång just nu i Örebro roller derby. Matchen mellan de två.

0 reaktioner på ”Roller derby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *